Rederij Doeksen kiest voor Waddenstroom en groen gas

Rederij Doeksen kiest per 1 april 2013 voor groene stroom en bosgecompenseerd groen gas van Waddenstroom / Greenchoice voor al haar locaties op Terschelling en Vlieland en in Harlingen. Na een groene pelletsgestookte CV, CO2-neutrale afvaarten, FSC-papier, LED-verlichting en duurzamere horecaproducten is dit een nieuwe (groene) stap van de Rederij.

“Rederij Doeksen is al een aantal jaren bezig met het verduurzamen van haar dienstverlening. Ook onze passagiers kiezen steeds bewuster, óók voor groen. Dat wij dan kiezen voor groene stroom en gas, past daar natuurlijk erg goed bij,” vertelt Hoofd Operationele Zaken Richard de Vries.  “In Waddenstroom hebben we een goede partner gevonden.” 

Waddenstroom wordt lokaal en via kleinschalige energieprojecten van boeren in de buurt rechtstreeks aan ondernemers geleverd, zonder tussenkomst van een energiebedrijf. Energieleverancier Greenchoice is partner en regelt voor Waddenstroom de facturatie en de klantenservice. Deze partner werd onlangs door de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis uitgeroepen tot meest klantvriendelijke energieleverancier.