Nieuwe app: Beleefgids IJsselmeer-Waddenzee

Vanaf nu kunnen bezoekers van de IJsselmeer- en Waddenzeeregio gebruikmaken van een nieuwe applicatie: de Beleefgids IJsselmeer-Waddenzee.

Met behulp van diverse gebruiksvriendelijke zoekmethoden vinden waterrecreanten in deze drukbezochte regio dankzij deze interactieve app nuttige informatie over bezienswaardigheden, horecagelegenheden en winkels. Hiermee speelt de Beleefgids in op de wensen van hedendaags.

Informatie en navigatie.
Dankzij deze app heeft de gebruiker alle informatie direct bij de hand: niet eerst internet afzoeken of bij aankomst het plaatselijke VVV-kantoor raadplegen. Van alle bezienswaardigheden, winkels en horecagelegenheden wordt een adres, een afbeelding, een korte beschrijving en eventuele extra details gegeven. Vervolgens kan men via de gegeven telefoonnummers direct reserveren. De Beleefgids–navigatie geeft de kortst mogelijke route naar de bestemming en na het bezoek ook weer terug naar de haven.

Diverse zoekmethodes.
Er zijn diverse zoekmethodes: er kan worden gezocht op naam, op categorie, op alternatieven in de buurt of in de regio. De locaties kunnen ook via een plattegrond worden gevonden. Ten slotte biedt de Beleefgids IJsselmeer – Waddenzee nog de ‘persoonlijke favorieten’-functie. Gebruikers zoeken de attractie of horecagelegenheid voorafgaand aan hun bezoek en slaan die op in een persoonlijke favorietenlijst.

Volledig bericht op website Naupar