Springtij Forum Terschelling

Het Springtij Forum 2017 is van 21-23 september op Terschelling. Springtij is het kompas naar de groene toekomst. Een groeiende community van duurzame koplopers die met elkaar de koers bepalen, kennis delen en impact creëren.

Drie dagen op een eiland 

Het programma van Springtij wordt vormgegeven volgens wat de Waterscheiding of het Wantij genoemd wordt. Aan de ene kant van de waterscheiding komt de vloed van kennis en waarschuwingen binnen, aan de andere kant de vernieuwing. Deze stromingen worden gezien in alle sectoren die op Springtij aanwezig zijn en bij alle thema’s die op Springtij behandeld worden. Het economische, planetaire, ecologische systeem dat tot op de kern wordt aangesproken om mensen, eten, energie, grondstoffen, enz. te geven, dat leidt tot uitputting, stress en “squeeze”. En aan de andere kant een overtuigende golf van vernieuwers, innovatie, koplopers.

Springtij is de enige plek waar deze stromingen in volledige samenhang met de drijvende sectoren van de maatschappij samenkomen. Je kunt geen probleem meer oplossen zonder over de rand van je eigen denk- en werkwereld te kijken.

Voor meer informatie zie de website van Springtij